Pssst, we hebben een geheim theatertje ontdekt…
Het ligt verscholen tussen de bomen achterin de Leidse Hout. Met een dak van lucht, het groenste gras om op te zitten en sprookjesachtig verlichte bladermuren. Het theatertje is maar zelden open. Echt een gelukkie als je erbij kunt zijn. Om te dineren onder de bladeren, de Veennacht te proeven, het Leids spektakel mee te maken, of te genieten van speelse klassieke muziek. En om als de laatste klank is weggestorven, nog even na te genieten bij de vuurplaatsen. Een bijzondere theaterervaring in de openlucht, die moet je eigenlijk een keertje meemaken. Maar eh, niet doorvertellen hoor.

Actueel

HET ZOMERSEIZOEN IS VOORBIJ. OP NAAR 2018!

Namens alle medewerkers van het Openluchtheater hartelijk dank voor uw belangstelling in het afgelopen seizoen. Wij hopen op uw voortdurende steun in de toekomst.

OVERKAPPING IN BRAND GESTOKEN

In de nacht van 1 op 2 juli ging onze overkapping in vlammen op. Werk van vandalen. Draagt u het openluchttheater in de Leidse Hout een warm hart toe, stort dan een bedrag – groot of klein – op de rekening van de Stichting Openluchttheater Leidse Hout (NL22 INGB 0007630711) onder vermelding van ‘BRAND’. 

Vriend worden?
Voor 30 euro per jaar steun je het openluchttheater en krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling toegestuurd.
Stuur een berichtje naar info@oltleiden.nl.

ONZE SPONSORS

4/srlbJ-oZ94krZvZm6H6pDYc9IuE4zsR3wY8AVIGCXFA