Pssst, we hebben een geheim theatertje ontdekt…
Het ligt verscholen tussen de bomen achterin de Leidse Hout. Met een dak van lucht, het groenste gras om op te zitten en sprookjesachtig verlichte bladermuren. Het theatertje is maar zelden open. Echt een gelukkie als je erbij kunt zijn. Om te dineren onder de bladeren, de Veennacht te proeven, het Leids spektakel mee te maken, of te genieten van speelse klassieke muziek. En om als de laatste klank is weggestorven, nog even na te genieten bij de vuurplaatsen. Een bijzondere theaterervaring in de openlucht, die moet je eigenlijk een keertje meemaken. Maar eh, niet doorvertellen hoor.

EERSTVOLGENDE VOORSTELLING

Zaterdag 25 augustus | Aanvang 20.45 uur (ATTENTIE: De start is bij de Waterlelie (naast het theehuis))

Sweet Sally, Sad Departure – The Stream i.s.m. Rosa Allessie (dans) & Beeldjutters (projectie)

Begin dit jaar bracht The Stream het nieuwe album ‘Sweet Sally, Sad Departure’ uit. 12 orkestrale popsongs vertellen samen het verhaal van Sally, haar zoektocht naar vrijheid en verlangen naar acceptatie. In de gelijknamige show combineert de band hun veelzijdige muziek met artistieke dans en projectie. Een multi-disciplinaire totaalbeleving die op indrukwekkende wijze boeit van begin tot eind. Zowel het album als de voorstelling ontvingen inmiddels vele lovende recensies. “Een fijnzinnig en geloofwaardig verhaal met een muzikale ondersteuning om je vingers bij af te likken” – OOR

Op zaterdag 25 augustus speelt The Stream in uitgebreide bezetting, met maar liefst 12 muzikanten. Een unieke voorstelling op een betoverende locatie.

Openluchttheater Leidse Hout verkrijgt culturele ANBI-status

De belastingdienst heeft laten weten dat aan het OLT Leidse Hout de Culturele ANBI-status is verleend, met terugwerkende kracht vanaf 1-1-2018.

Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Vriend(in) worden?
Voor 30 euro per jaar steun je het openluchttheater en krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling toegestuurd.
Stuur een berichtje naar info@oltleiden.nl.

ONZE SPONSORS

4/srlbJ-oZ94krZvZm6H6pDYc9IuE4zsR3wY8AVIGCXFA