Pssst, we hebben een geheim theatertje ontdekt…
Het ligt verscholen tussen de bomen achterin de Leidse Hout. Met een dak van lucht, het groenste gras om op te zitten en sprookjesachtig verlichte bladermuren. Het theatertje is maar zelden open. Echt een gelukkie als je erbij kunt zijn. Om te dineren onder de bladeren, de Veennacht te proeven, het Leids spektakel mee te maken, of te genieten van speelse klassieke muziek. En om als de laatste klank is weggestorven, nog even na te genieten bij de vuurplaatsen. Een bijzondere theaterervaring in de openlucht, die moet je eigenlijk een keertje meemaken. Maar eh, niet doorvertellen hoor.

Eerstvolgende voorstelling (en tevens laatste van 2018)

Zaterdag 8 september | Aanvang 19.45 uur

Grande Finale met vooruitblik op 2019. Kom luisteren en meezingen!

Harmina de Jonge zingt liedjes van de Zangeres zonder Naam.

2019 is het honderdste geboortejaar van de Zangeres zonder Naam. Harmina de Jonge, ook wel de zangeres met het gouden hart genoemd, een titel verkregen door Johnny Hoes.
Maar ook wordt wel vaak gezegd de nieuwe koningin van het levenslied. Niet zo verwonderlijk van deze charmante zangeres want haar leven is als het levenslied zonder vals sentiment. Vele liedjes gaan over haar eigen leven die zij met veel passie brengt.

Wereldmuziek door het Kamara-ensemble.

Kamara maakt muziek uit oost en west: Armeens, Grieks en verder Jiddische nummers. Tevens Swahili.
Samenstelling: Rafael Martirossian, accordeon | Rik van Boeckel, percussie | Diana van den Driessche, zang, percussie | Maarten Witkam, zang, gitaar, fluiten en sopraansax.

AnneMargriet Veldhorst vertelt.

3 korte reisverhalen verteld door AnneMargriet Veldhorst met muziek van Guido Swart.

Toegang gratis 

Openluchttheater Leidse Hout verkrijgt culturele ANBI-status

De belastingdienst heeft laten weten dat aan het OLT Leidse Hout de Culturele ANBI-status is verleend, met terugwerkende kracht vanaf 1-1-2018.

Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Vriend(in) worden?
Voor 30 euro per jaar steun je het openluchttheater en krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling toegestuurd.
Stuur een berichtje naar info@oltleiden.nl.

ONZE SPONSORS

4/srlbJ-oZ94krZvZm6H6pDYc9IuE4zsR3wY8AVIGCXFA