Pssst, we hebben een geheim theatertje ontdekt…
Het ligt verscholen tussen de bomen achterin de Leidse Hout. Met een dak van lucht, het groenste gras om op te zitten en sprookjesachtig verlichte bladermuren. Het theatertje is maar zelden open. Echt een gelukkie als je erbij kunt zijn. Om te dineren onder de bladeren, de Veennacht te proeven, het Leids spektakel mee te maken, of te genieten van speelse klassieke muziek. En om als de laatste klank is weggestorven, nog even na te genieten bij de vuurplaatsen. Een bijzondere theaterervaring in de openlucht, die moet je eigenlijk een keertje meemaken. Maar eh, niet doorvertellen hoor.

EERSTVOLGENDE VOORSTELLING

Donderdag 21 juni | Vrijdag 22 juni | Zaterdag 23 juni | 20.15 uur

Litteris Sacrum en Ploef spelen Midzomernachtdroom

Betreed samen met toneelgezelschappen Ploef en Litteris Sacrum op 21, 22 en 23 juni het rijk der dromen in een speelse, eigentijdse versie van Shakespeare’s ‘Midzomernachtdroom’. In het feeërieke openluchttheater van De Leidse Hout nemen 19 spelers je mee in een tijdloze romantische komedie vol gekke fratsen. Zó waanzinnig heb je in tijden niet gedroomd!

William Shakespeare’s ‘Midzomernachtdroom’, in de bewerking van Marian Pankow, is een moderne versie van een klassieker die al veel mensen liet huilen van het lachen. Extra bijzonder is dat de voorstelling daadwerkelijk in een bos wordt gespeeld. Bereid je voor op een zomeravond die je nog lang zal bijblijven!

Voorstelling van donderdag 21 juni UITVERKOCHT

Vriend(in) worden?
Voor 30 euro per jaar steun je het openluchttheater en krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling toegestuurd.
Stuur een berichtje naar info@oltleiden.nl.

ONZE SPONSORS

4/srlbJ-oZ94krZvZm6H6pDYc9IuE4zsR3wY8AVIGCXFA