Verscholen tussen de bomen van de Leidse Hout ligt een klein en bijzonder theater.
In dit openluchttheater worden van het voorjaar tot het najaar verrassende voorstellingen aangeboden. Theater, muziek, dans en film passeren de revue.

Door het natuurlijke decor krijgen de optredens een unieke omlijsting. Het publiek kan tijdens de voorstelling op het puntje van de stoel zitten, languit in het gras liggen of een kleed meenemen en picknicken.

Een parel in het groen: kom, geniet en bewonder.

Theaterseizoen 2021

Het Openluchttheater Leidse Hout heeft alweer een mooi programma voor 2021 op stapel staan. De programmaraad buigt zich nu over de laatste details en eind november van dit jaar hopen we het nieuwe programma op deze website te publiceren.

Dit is uiteraard allemaal sterk afhankelijk van de ontwikkelingen rond COVID-19. Ons theater heeft afgelopen september gelukkig nog vier zeer geslaagde voorstellingen kunnen gegeven waarbij we hebben gewerkt conform de Coronaregels.

Klik HIER om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan zullen wij u op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen en de nieuwe voorstellingen die u in ons theater kunt bezoeken.

Openluchttheater Leidse Hout heeft culturele ANBI-status

De code van de ANBI-status van Stichting Openluchttheater Leidse Hout: RSIN 857235254

Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Vriend(in) worden?
Voor 30 euro per jaar steun je het openluchttheater en krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling toegestuurd.
Stuur een berichtje naar info@oltleiden.nl.

ONZE SPONSORS