Welkom bij het Openluchttheater Leidse Hout

Het Openluchttheater Leidse Hout is prachtig gelegen aan de rand van Leiden en Oegstgeest.

Ieder jaar opent dit bijzondere buitentheater haar deuren van juni tot en met september voor een heerlijk cultureel en muzikaal zomerseizoen. Of je nu van pop, klassiek, flamenco of toneel houdt: er wordt breed geprogrammeerd.

Speciaal voor het jonge publiek zijn er ook (weer in 2022) speciale kindervoorstellingen.

Theaterseizoen 2023

De programmaraad is alweer druk bezig om het nieuwe theaterseizoen vorm te geven. De voortgang van de onderhandelingen over de nieuwe voorstellingen kunt u zien in het voorlopige programma, zie deze link

Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan zullen wij u op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen en de nieuwe voorstellingen die u in ons theater kunt bezoeken. U kunt zich hier opgeven.

Draag je het Openluchttheater Leidse Hout een warm hart toe? Dan wil je wellicht vriend(in) worden.
Voor 50 euro per jaar steun je het openluchttheater en krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze incl. 2 consumpties toegestuurd.
Stuur een berichtje naar info@oltleiden.nl.

Openluchttheater Leidse Hout heeft culturele ANBI-status

De code van de ANBI-status van Stichting Openluchttheater Leidse Hout: RSIN 857235254

Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

ONZE SPONSORS