Welkom bij het Openluchttheater Leidse Hout

Het Openluchttheater Leidse Hout is prachtig gelegen aan de rand van Leiden en Oegstgeest.

Ieder jaar opent dit bijzondere buitentheater haar deuren van juni tot en met september voor een heerlijk cultureel en muzikaal zomerseizoen. Of je nu van pop, klassiek, flamenco of toneel houdt: er wordt breed geprogrammeerd.

Speciaal voor het jonge publiek zijn er ook (weer in 2022) speciale kindervoorstellingen.

Theaterseizoen 2022

Dankzij onze vrijwilligers en trouwe bezoekers kunnen we in 2021 terugkijken op een mooi en geslaagd theaterseizoen met een afwisselend programma.

Tijd om stil te zitten is er echter niet. De programmaraad is druk in de weer om een nieuw programma voor 2022 in de steigers te zetten. De eerste ruwe schetsen vindt u hier, maar de definitieve versie wordt pas in het eerste kwartaal 2022 op deze plek gepubliceerd.

Klik HIER om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan zullen wij u op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen en de nieuwe voorstellingen die u in ons theater kunt bezoeken.

Openluchttheater Leidse Hout heeft culturele ANBI-status

De code van de ANBI-status van Stichting Openluchttheater Leidse Hout: RSIN 857235254

Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Vriend(in) worden?
Voor 30 euro per jaar steun je het openluchttheater en krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling toegestuurd.
Stuur een berichtje naar info@oltleiden.nl.

ONZE SPONSORS