Verscholen tussen de bomen van de Leidse Hout ligt een klein en bijzonder theater.
In dit openluchttheater worden van het voorjaar tot het najaar verrassende voorstellingen aangeboden. Theater, muziek, dans en film passeren de revue.

Door het natuurlijke decor krijgen de optredens een unieke omlijsting. Het publiek kan tijdens de voorstelling op het puntje van de stoel zitten, languit in het gras liggen of een kleed meenemen en picknicken.

Een parel in het groen: kom, geniet en bewonder.

Theaterseizoen 2021

Het Openluchttheater Leidse Hout heeft weer een mooi programma.

Gelukkig mogen we door de recente versoepelingen van de Coronamaatregelen vanaf 1 juli weer 100 bezoekers per voorstelling in ons theater ontvangen. Alle voorstellingen worden georganiseerd conform onze Coronaregels.

Klik HIER om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan zullen wij u op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen en de nieuwe voorstellingen die u in ons theater kunt bezoeken.

Openluchttheater Leidse Hout heeft culturele ANBI-status

De code van de ANBI-status van Stichting Openluchttheater Leidse Hout: RSIN 857235254

Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Vriend(in) worden?
Voor 30 euro per jaar steun je het openluchttheater en krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling toegestuurd.
Stuur een berichtje naar info@oltleiden.nl.

ONZE SPONSORS